Mer än bara en vanlig webbyrå

Efter 25 år i branschen är det dags att börja om från början.

Efter att ha jobbat internationellt i webbranschen i mer än 25 år, varav de senaste 5 åren i Prag, är det dags för mig att återvända till Sverige och göra det jag verkligen brinner för – att hjälpa svenska småföretag lyckas på webben.

Därför har jag startat CCM – en modern webbyrå som vänder sig till dig som tröttnat på att behöva välja mellan färdigpaketerade lösningar eller långa utdragna webbprojekt med oändliga möten och workshops.

Jag har tagit med mig all den erfarenhet jag byggt upp genom åren och satt ihop ett team med några av Sveriges och Tjeckiens skarpaste designers och webbprogrammerare. Med hjälp av den senaste tekniken har vi en effektiv organisation och ett inarbetat koncept som gör det enklare för dig som småföretagare att få den hemsida eller den webblösning du behöver.

Du är expert på ditt företag och din bransch – vi är experter på webben. Tillsammans kan vi skapa magi.

Kontakta mig för ett förutsättningslöst samtal.

Jan Svensson, vd

070-215 66 00
jan.svensson@ccm.se

Kontakt webbyrå

Vi vill göra det enkelt för dig.

Vi vet att alla inte är lika intresserade av hemsidor och webbutveckling som vi. Därför vill vi göra det så enkelt som möjligt för dig, så du snabbt kan komma igång med din hemsida eller ditt webbprojekt.

Hos oss börjar ett webbprojekt med ett förutsättningslöst telefonmöte för att gå igenom vad du vill ha. Vi behöver veta vilken typ av hemsida eller webbapplikation du vill ha, vad du har för tidsramar och vad du har för budget, för att kunna avgöra ifall vi kan hjälpa dig.

Om vi båda tycker att det finns möjligheter till ett samarbete kommer vi att ha ytterligare 3-5 korta telefon- eller videomöten för att gå igenom detaljer om ditt företag och era produkter och tjänster, er bransch, era konkurrenter, strukturen på hemsidan och ifall ni kommer att behöva några ytterligare tjänster.

Du kommer därefter att få ett förslag på en lösning, en tidsplan och ett exakt pris. Först därefter bestämmer du dig för ifall du vill anlita oss.

Under projektets gång kommer vi att ha korta avstämningsmöten varje vecka, där vi går igenom och stämmer av arbetet, så du hela tiden har koll på vad som händer. Här går vi även igenom eventuella frågor vi har till dig, så vi är säkra på att allt blir som du vill ha det.

Låt oss visa vad du går för.

Med den konkurrens som finns på webben idag gäller det att snabbt göra ett gott första intryck och skapa ett förtroende hos besökarna.

Låt oss visa världen vad som skiljer dig från alla andra.

Kontakta oss för att komma igång