Din nya hemsida börjar här

Det första intrycket är viktigt.
Det andra också.

Att få besökarna att komma till din hemsida är bara början. Det svåra är att få dem att stanna.

Att första intrycket är viktigt vet du så klart redan. Dagens internetanvändare har höga förväntningar och du har bara sekunder – kanske till och med millisekunder – på dig att övertyga dina besökare att din hemsida är värd att lägga någon tid på.

Om du misslyckas så är de borta för gott.

Men det andra intrycket är minst lika viktigt. Det är här alla de hundratals små, små detaljerna kommer in i bilden. De som gör att dina besökare känner sig trygga på din hemsida och enkelt hittar den information de söker.

Det är därför helhelten är så viktig. En slarvigt gjort hemsida kan se bra ut på ytan, men ger dig inte så många nya kunder.

Vi har optimerat våra projekt för att spara tid åt dig.

När du anlitar oss för att skapa din nya hemsida startar vi upp ett projekt med flera korta telefon- eller videomöten för att göra processen så effektiv som möjligt.

Allt börjar med ett förutsättningslöst telefonmöte för att ta reda på vad du har för önskemål och behov och för att se om vi är en perfekt match för varandra. Du kommer även att få en grov kostnadsram så du vet att din budget kommer att räcka.

Vi startar sedan en serie på 3-5 korta telefon- eller videomöten, där vi går igenom alla detaljer för att successivt få fram den optimala lösningen för dig.

På mötena går vi igenom det som är viktigt att veta om ditt företag, dina produkter och tjänster, konkurrenter, målgrupper, strukturer och vilka övriga tjänster du kan tänkas behöva.

Mellan mötena kommer vi att jobba med att steg för steg komma fram till den optimala lösning för din hemsida, baserat på det vi kommit fram till under mötena.

På sista mötet kommer vi att presentera ett upplägg, en tidsplan, ett exakt pris och i vissa fall ett första designförslag. Först därefter bestämmer du dig för om du vill anlita oss, utan att det har kostat dig ett öre så långt.

Tycker du det är dyrt med en professionell webbdesigner? Vänta bara tills du anlitat en amatör.

Samtidigt som det aldrig varit enklare att göra en hemsida, med alla verktyg och mallar som finns tillgängliga idag, så har det heller aldrig varit svårare.

Konkurrensen på webben är stenhård och att göra en professionell hemsida handlar minst lika mycket om psykologi som om teknik och grafik.

Här på CCM ser vi till att du får en hemsida som passar för just din målgrupp. En ny hemsida är en investering som ska ge en ordentlig avkastning genom flera kunder och ökad försäljning. Annars är den bara en kostnad.

Powwwer.

Med vår extra Powwwer-tjänst kan du få en hel webbavdelning som jobbar för dig och uppdaterar din hemsida och din digitala marknadsföring till en fast månadskostnad.

Du slipper tänka på drift, löpande uppdateringar, sök- och konverteringsoptimeringar eller på om din hemsida blir hackad eller på annat sätt skulle sluta fungera som den ska. Allt det där tar din personliga webmaster hand om tillsammans med våra experter inom de olika områdena.

Tänk om du hade den bästa hemsidan i din bransch...

Det viktigaste är inte att din hemsida är den första som besökarna klickar på i sökresultaten, utan att det blir den sista.

Vi ser till så dina besökare inte har någon anledning att klicka på nästa resultat i söklistorna.

Kontakta oss nu för att kolla vad vi kan göra för dig.

Bästa hemsidan vinner
Kontakta oss för att komma igång