Vi hjälper dina nya kunder hitta dig

Dina nya kunder finns där ute – de har bara inte hittat dig än.

Du har tjänster och produkter som är i toppklass. Du har en ny fin hemsida som gör det enkelt för besökarna att bli kunder. Det enda du saknar är besökare.

Att sökmotoroptimera din webbplats är en bra investering och en av de mest effektiva marknadsföringsåtgärder du kan göra.

Var är bästa stället att gömma dig på ifall du vill vara säker på att inte bli hittad? Sidan 2 på Google.

Hur många länkar klickade du på sist du gjorde en sökning på Google? Bläddrade du hela vägen till sista sidan och läste igenom alla sökresultaten noggrant?

Självklart inte – du tittade säkert bara på de översta länkarna och valde den bästa av dem. Mer än 90% av alla internetanvändare klickar bara på sökresultaten på första sidan. Det är därför det är så viktigt med sökmotoroptimering. Om du inte syns på första sidan så är risken stor att du inte syns alls och missar många nya kunder.

Det finns inga snabba vägar till toppen. Att sökoptimera sin hemsida är en lång process som kräver ständiga uppdateringar, så du har ingen tid att förlora.

SEO handlar om mer än att bara få fler besökare.

Du vill inte bara få fler besökare till din hemsida. Du vill framför allt få rätt besökare.

Du vill hellre ha 500 besökare där 50 av dem blir kunder, än 5000 besökare, där 5 blir kunder. Vårt mål med sökoptimeringen är inte bara att räkneverket i din besöksstatistik ska börja snurra, utan istället är det kassakvittosrullarna som ska snurra.

Det är i runda slängar 200 viktiga faktorer som påverkar din placering hos Google. Dessa ändras dessutom ständigt.

Med så många faktorer att hålla reda på kan det bara skönt att ha en expert vid din sida som ser till att allt blir rätt.

Fler kiunder med seo
Vill du ha fler kunder? Eller räcker det nu?

Är du redo att bli hittad?

Sökmotoroptimering är en långsiktig process, och resultaten kommer oftast sakta men säkert.

Ett projekt inleds med att definiera vilka sökord och fraser du egentligen ska optimera på för att få de rätta besökarna. Det är ofta inte de mest självklara sökbegreppen som ger de bästa kunderna.

Kontakta oss idag för att påbörja din sökmotoroptimering.